-->

Udang goreng Szechuan(prawn Szechuan)


Udang goreng Szechuan(prawn Szechuan)



Bahan (Ingredients):
500 gram udang besar (500 grams of shrimp)
100 gram saus cabai (100 grams of chili sauce)
100 gran saus to phan chang  (100 gran sauce to Phan chang)
50 gram saus tomat  (50 grams of tomato sauce)

50 gram gula pasir  (50 grams sugar)
10 gram cuka putih  (10 grams of white vinegar)
50 gram bubuk bawang putih (50 grams of garlic powder)
50 gram bubuk jahe (50 grams of powdered ginger)
Minyak goreng (Cooking oil)

Cara membuat:
Belah punggung udang jangan sampai putus, lalu goreng hingga matang. Menghidangnya, udang disusun di piring saji lalu disiram dengan saus dan bumbu yang telah dicampur dan ditumis.
(How to make)
(Cut the shrimp's back should not be broken up, and fry until cooked. Menghidangnya, shrimp arranged on a serving plate and then doused with sauce and seasonings and sauteed mixed).

Share this:

No comments